Fancy Gallery Images not shown

I'm trying to get the 'Fancy Gallery' to work:   I'm able to upload the pictures; I see them in App_Data/ImageGallery/537edc5f-2e28-4602-bf12-b52fa12f3271/Image/Calanque.jpg; the same for the /Thum...

Id #7565 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 6:52 PM by edikaufmann | Created: Dec 26, 2011 at 7:08 AM by edkaufmann

2nd App in Virtual Directory not working

Rickard,   I am getting an error, when I try and browse to another asp.net 2.0 application located in a virtual directory called control panel in the root where eps is located. When i browse to www...

Id #4105 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 6:52 PM by xotj123 | Created: Feb 28, 2010 at 3:03 PM by xotj123

Bugs in build 37499

I downloaded this build, extracted to a folder, created an app in IIS and ran it. It wrote some files to the App_Data folder, then came up with a bare bones white page with no style.   Then I got ...

Id #4011 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 6:52 PM by rickardmagnusson | Created: Feb 10, 2010 at 6:25 AM by SDDP

Error: No childnodes

Rickard, I just downloaded the latest version (37499) but when I start the project from within VS I get the following errors:   "Microsoft JScript runtime error: Object expected"   and after that a...

Id #3942 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 6:52 PM by ldusit | Created: Jan 28, 2010 at 11:38 AM by gvraaij

Import section

To import News and Forum section from an old install you need to add PageID manually to the config file. All other section should be fine to install. //Enterprisesoft

Id #3847 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 6:52 PM by rickardmagnusson | Created: Jan 17, 2010 at 9:50 AM by rickardmagnusson

Important update

Please download the latest release "Recommended Download" or source, due to a bug in Position setting when adding a new section.

Id #3725 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 6:52 PM by rickardmagnusson | Created: Jan 7, 2010 at 10:42 AM by rickardmagnusson

error in contact form

Hi, we get error when we try to send mail with contact form fields are   E-Mail Address Name Message Anti Bot Image   fill data in all fields and click submit button then we get error given below ...

Id #3705 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 6:52 PM by rickardmagnusson | Created: Jan 6, 2010 at 5:28 AM by axeboxaxe

CSS Editor

Rickard,   In the CSS editor, it shows the CSS file for the Free Text Editor, how do we edit the theme CSS file here, and is there a way to select which theme you are editing?   // Regards, Tommy

Id #3687 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 6:52 PM by xotj123 | Created: Jan 4, 2010 at 5:57 PM by xotj123

  • 1-8 of 8 Work Items
    • Previous
    • 1
    • Next
    • Showing
    • All
    • Work Items